Qita team

Het Qita team bestaat uit de drie oprichters en een enthousiast team van professionele en gediplomeerde voetreflexPlus therapeuten door heel het land. Dit team wordt afhankelijk van de wensen van de klant, de opdracht en de locatie ingezet. Naast de reflextherapeuten werkt Qita voor de workshops, lezingen en Qita dagen samen met specialisten op verschillende vakgebieden zoals lifestyle, gelukskunde, voeding, Chinese geneeskunde, hooggevoeligheid en meditatie.

Lees hier mee over Qita en haar filosofie.

Desiree Muljono

Desiree Muljono

Oprichtster Qita/voetreflex therapeut

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in alternatieve geneeswijze. Zelf heb ik een lange tijd met allerlei klachten (fibromyalgie) rondgelopen. Na een lange zoektocht heb ik het positieve effect van reflexzone massage mogen ervaren. Dit heeft geleid tot het volgen van de opleiding voetreflextherapeut. Wat mij enorm aanspreekt is het creëren van een samenwerking tussen de Chinese-, de natuurgeneeskunde en de reguliere geneeskunde. Mijn missie voor Qita is om een brug te slaan tussen de preventieve zorg en de huidige medische wereld met daarbij veel aandacht voor een holistische aanpak.

Caroline van der Velden

Caroline van der Velden

Oprichtster Qita/gezondheidscoach/voetreflex therapeut

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor alles wat met gezondheid te maken heeft. De vraag die ik mezelf vaak stel is ‘hoe blijven we energiek en gezond in deze drukke maatschappij?’. Gezonde voeding, beweging, bewustzijn, goede ademhaling en ontspanning dragen hier allemaal aan bij. Tijdens mijn opleiding tot gezondheidsconsulent kwam ik in aanraking met voetreflexologie. Omdat ik ervoer dat veel mensen baat hebben bij voetreflex, ben ik me hierin verder gaan specialiseren. Mijn missie is om veel meer mensen kennis te laten maken met de voordelen van reflexologie. Qita is hierbij een geweldige uitdaging!

Mabel Mangnus

Mabel Mangnus

Oprichtster Qita/voetreflex therapeut

Na 20 jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven heb ik het roer omgegooid. Door een burn-out en andere gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met voetreflex. Na deze zeer positieve ervaring heb ik de VoetreflexPlus opleiding bij Total Health gevolgd. Mijn inzicht in gezondheid en de invloed van energie, voeding, beweging hebben mij de afgelopen jaren zo veel gegeven dat ik dit graag met zoveel mogelijk mensen wil delen. Qita is mijn wens en weg...

Alide Westerholt

Alide Westerholt

Qita voetreflex therapeut

Al bijna 40 jaar ben ik werkzaam in de zorg, mijn achtergrond is IC-verpleegkundige. Puur toevallig kwam ik in aanraking met voetreflextherapie, ik was gelijk verkocht. Ik werkte met High-Tech, maar dit "gewone" handwerk bracht mij veel. Na mijn opleiding werd mijn behoefte steeds groter om dit te willen implementeren in de Westerse gezondheidswereld. Ook daarom support ik Qita des te meer!! Mijn visie is vanuit respect voor de cliënt de massage met volledige aandacht geven. Graag deel ik mijn enthousiasme voor voetreflextherapie. Mijn specialismen zijn: Burn-out, Stress, Menopauzale klachten, Hooggevoeligheid en Rouwverwerking.

Karina Schot

Karina Schot

Qita voetreflex therapeut

VoetreflexPlus, de natuurlijke oplossing voor stress, vermoeidheid en pijn.
Mijn naam is Karina Schot en sinds september 2019 afgestudeerd als voetreflexPlus therapeut. In mijn bloeiende praktijk behandel ik naast stressgerelateerde klachten ook hormonale klachten en problemen rondom de spijsvertering. Ik werk nauw samen met een logopedist wanneer er sprake is van globusgevoelens. Ik kijk ernaar uit jou te helpen je klachten te verminderen en je de heerlijke ontspanning van voetreflex te laten ervaren!

Praktijk Feettaal voetreflex  

Debby Hamelink

Debby Hamelink

Qita voetreflex therapeut

Mijn naam is Debby Hamelink,
Ook ik sluit me aan bij Qita om bij uw instelling/bedrijf reflexmassage(s) te kunnen geven. Het is mijn passie om mensen te ondersteunen bij diverse klachten, maar ook preventief reflexmassages in te zetten om je gezondheid op peil te houden.Tenslotte... we willen allemaal gezond en vitaal ouder worden toch?!
Tot snel!

Praktijk Momentzz

Karin Veeke

Karin Veeke

Qita voetreflex therapeut

Lange tijd heb ik in de financiële dienstverlening gewerkt. In de periode van de zorg voor het gezin en mijn kinderen ben ik mij meer gaan focussen op gezondheid en welzijn. Op enig moment heb ik de verbinding verbroken met mijn baan en ben ik als zelfstandige verder gegaan. Mijn gevoel en passie kan ik kwijt in voetreflexologie. Tijdens de studie Voetreflex Plus bij Total Health was ik al bezig met mijn praktijk onder de naam Voetreflexbreda.nl . Die praktijk ben ik aan het uitbouwen. In mijn aanpak staat voetreflexolgie in combinatie met voeding centraal. In de samenwerking met Qita kan ik bijdragen aan het welzijn en de gezondheid van de mens.

 Praktijk Voetreflex Breda

Willemijn van der Weijden

Willemijn van der Weijden

Qita voetreflex therapeut

Kernwoorden voor mij en mijn praktijk zijn: aandacht, rust, vertrouwen, intuïtie
De basis van mijn behandelingen zijn de technieken (Westers en Chinees) die ik tijdens de opleiding en aanvullende cursussen heb geleerd. Intuïtief vul ik die aan met wat passend voelt. In overleg maak ik daarbij ook gebruik van energetische massage (met lichte aanraking of op korte afstand van het lichaam).
Mijn ervaring is dat de meeste mensen zich tot rust voelen komen en dat er verbetering is van de klachten. Vaak al bij de eerste behandeling..

Praktijk Elora

Yolanda van Gils

Yolanda van Gils

Qita voetreflex therapeut

Als voetreflex Plus Therapeute werk ik zowel Westers, Oosters (TCM) en Energetisch. Omdat ik zelf persoonlijk heb mogen ervaren wat voetreflex therapie met je doet zou ik dit anderen ook graag laten ervaren. De holistische werkwijze past goed bij mij, want ieder mens is uniek in zijn eigen ‘ik’ en daarin zou ik u graag willen ondersteunen. Voetreflexmassage harmoniseert, reguleert en brengt lichaam, geest en emoties in balans. Stimuleert zo het zelfgenezend vermogen en vergroot daarmee de energie en vitaliteit. Tevens ben ik Guasha Therapeute (oosterse schraap techniek met jadesteen) omdat het goed aansluit bij voetreflextherapie.

Chantal Beerse

Chantal Beerse

Qita voetreflex therapeut

Hulpverleners zorgen enorm goed voor een ander, maar vergeten vaak zichzelf. Juist daarom vind ik
het belangrijk om me als voetreflextherapeute te verbinden aan Qita. Als gespecialiseerd verpleegkundige werk ik al bijna 20 jaar op de afdeling Verloskunde. Ik begrijp dus als geen ander de hectiek op de werkvloer. Als voetreflextherapeute heb ik me wederom gespecialiseerd in zwangerschap gerelateerde klachten, menstruatieproblemen en de overgang. Daarnaast coach ik ook op de mentale problemen die hierbij kunnen spelen. Binnen mijn praktijk combineer ik coaching met massage. Ik geloof in de kracht van deze combinatie. Praten om je hart te luchten, masseren om uit je hoofd in je lijf te komen.

Praktijk Beerse

Margot Zweedijk

Margot Zweedijk

Qita voetreflex therapeut

Balans is de basis voor een gelukkig en vitaal leven. Een eeuwenoud en tevens actueel uitgangspunt voor de mens die streeft naar een goede gezondheid. In mijn praktijk voor voetreflexplus komt het beste uit twee werelden samen: westerse, oosterse (TCM) en energetische geneeskunde. Alles is maatwerk, want iedereen is immers uniek! Voetreflexplus ontspant, reguleert en balanceert lichaam en geest en werkt uitstekend bij uiteenlopende klachten, pijn en stress. Daarbij geef ik graag voedingsadviezen en...mijn aandacht.
Fijn om in samenwerking met Qita een bijdrage te leveren aan een gezond en vitaal leven!

Gerlene van Ofwegen

Gerlene van Ofwegen

Qita voetreflex therapeut

Het kijken naar voeten voor het oplossen van verschillende
klachten, is iets dat de Chinezen al jaren doen. Over de effecten van de voetreflexmassage ben ik elke dag nog verwonderd en het geeft mij dan ook veel voldoening om mensen te masseren in mijn praktijk Schild-Pad. Na vele jaren als docente werkzaam in het onderwijs te zijn, heb ik er voor gekozen een andere afslag te nemen, namelijk een combinatie van les geven en andere mensen helpen. Daarbij werk ik holistisch en energetisch, want jouw lichaam is één geheel en een klacht staat nooit op zichzelf.

Karin van Oosterhout

Karin van Oosterhout

Qita voetreflex therapeut

Ik werk al 26 jaar als huid- en ayurvedische massage therapeute. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in de alternatieve geneeswijze en het welzijn van de mens. Tijdens mijn zoektocht kwam ik in aanraking met voetreflextherapie. Als voetreflextherapeute ben ik gespecialiseerd in de behandeling van een burn-out, stress en hoog sensitiviteit. Mijn doel en passie is om mensen bewust te maken van een gezonde levensstijl.

Jannie Huisman – Haaksma

Jannie Huisman – Haaksma

Qita voetreflex therapeut

In mijn persoonlijk contact met cliënten staan aandacht, meelevendheid en zorgvuldigheid continu centraal. VoetreflexPlus therapeut zijn betekent voor mij door aanraken de oude en nieuwe kennis zwijgend, met aandacht te kunnen geven aan de persoon die klachten of bijvoorbeeld stress heeft. De behandeling is een combinatie van Westerse voetreflex en Chinese acupunctuur voor gezondheid en een goede leefstijl. Mijn specialisaties zijn Reumatische aandoeningen, Stress & burn-out en Oncoreflexologie. Ik ben ook Bach bloesem consulent en de remedies van Dr. Bach vormen een harmonieuze aanvulling op de Reflexbehandelingen. Een gezonde geest in een gezond lichaam.

Praktijk Voetvertier.nl

Sprekers/docenten workshops