Qita geluksdag

Deze vitaliteitsdag combineert een lezing en workshop over geluk en lifestyle met ontspannende reflexmassages. Het doel van de dag is het verhogen van het geluksgevoel en vitaliteit. Het Qita team bestaat die dag uit inspirerende specialisten op het gebied van lifestyle en gelukskunde en massagetherapeuten. Het aantal is afhankelijk van de grootte van de groep. Zo komen we voor een groep van 15-20 mensen met minimaal 4 massagetherapeuten.

Op deze geluksdag zal er afwisselend sprake zijn van een workshop, lezing en massages. Een mooie combinatie tussen actieve aandacht en ontspanning.  De nadruk in de lezing en de workshops ligt op het in balans krijgen van de emotionele en geestelijke huishouding van de mens, één van de grootste oorzaken van stress en burn-outs. Ook zal er aandacht worden geschonken aan andere lifestyle onderwerpen zoals voeding en beweging. De workshop gelukskunde van Ard Pisa kan voor deze dag ingezet worden. Een andere variant op de geluksdag is de Geluksdag met 16 leidraden voor Geluk, waarbij er verschillende tools worden ingezet om mensen en het team in hun kracht te zetten en het geluksgevoel te verhogen.

Naast de workshops en lezingen worden er gelukzalige reflexzonemassages gegeven. De massages zijn een combinatie van hoofd- en voetreflex massages gericht op ontspanning en het verhogen van de vitaliteit. De massage duurt 30 minuten en is een combinatie van westerse en chinese reflexologie.  In overleg kan er ook gekozen worden voor een uitgebreidere totale Chinese reflexmassage van 45 minuten.

Een voorbeeld dag ziet er zo uit:

9.00-11.00     Welkomswoord plus lezing

11.00 -11.30   Gezonde snack + eerste groep massages

11.30- 12.45   Workshop 1 horende bij de lezing, meer interactieve-opdracht

12.45-13.45    Lunch + tweede en derde groep massages

13.45: 15.00   Workshop 2 horende bij de lezing, meer interactieve-opdracht

15.00: 16.00   Gezonde snack + vierde groep massages

16.00               Evaluatie en afsluiting dag

Bovenstaand voorbeeld is natuurlijk aan te passen aan de wensen van de organisatie.