Workshop: Transformatie met de 16 Leidraden naar een Gelukkig Leven

In 16 leidraden voor Geluk helpt Claudia van Zuiden mensen om een nieuwe wending te geven aan de manier waarop ze denken, handelen, zich verhouden tot anderen en zin geven aan hun leven. De workshop is geinspireerd en gebruikt de tools van het programma  “Building Inner Strenghth: 16 Guidelines for Life (16G)” .  Dit programma is ontworpen om het mentale welzijn te bevorderen, emotionele veerkracht te ontwikkelen en te werken aan positieve relaties. Het doel is meer geluk te creëren.
De workshop is zowel geschikt voor beginners in de beoefening van mindfulness, meditatie en emotionele intelligentie, als voor mensen met  ervaring. De focus kan ook liggen op team building met extra aandacht voor het groepsproces, hoe het team meer in haar kracht kan staan.
De interactieve, ervaringsgerichte workshop is gebaseerd op een aantal universele waarden waarin de volgende vragen aan bod komen: 
* Hoe ga ik om met uitdagende situaties of mensen in mijn leven?
* Welke kwaliteiten kan ik verder ontwikkelen?
* Hoe kan ik compassie en wijsheid ontwikkelen?
Deze vragen kunnen ook betrekking hebben op het team en de relatie van de persoon tot het team

Oefeningen zoals Mindulness, Heart-Mind Meditatie en Re-framing worden geïntroduceerd om denkpatronen en handelingen te transformeren en mensen meer in hun kracht te zetten.

Bij de workshop zijn handouts en een set kaarten inbegrepen. Al het materiaal is in het Nederlands. Verder zijn er Engelstalige zelfstudiematerialen en een gratis app beschikbaar.Claudia van Zuiden

Claudia van Zuiden heeft een ondernemersachtergrond. Zij is een gekwalificeerde yoga -en meditatieleraar sinds 2001 en  studeerde meer dan 25 jaar boeddhisme. Haar doel is mensen in hun kracht te zetten. Claudia volgde een opleiding tot oplossingsgerichte therapeut in Schotland en werkt sinds 2002 als therapeut, coach en workshop facilitator in de Solution Focused Approach. Ze heeft in veel landen op haar eigen motiverende, inspirerende manier training gegeven in de 16 Guidelines for Life, building Inner Strength Program en over het ontwikkelen van medelevend leiderschap.

Deze workshop is geïntegreerd in de Geluksdag 16 leidraden voor Geluk, een gelukzalige combinatie van workshops, reflexzone massages en veganistisch eten.

Claudia van Zuiden
QITA WORKSHOPS