Tarieven reflexzone massages

Qita maakt voor iedere aanvraag een voorstel op maat omdat de prijs wordt bepaald door verschillende variabelen waaronder het aantal massages en of er sprake is van een eenmalig event of  een abonnement.  Ook het type en duur van de massage heeft invloed op de prijs.  LET OP: Op dit moment loopt er een speciale Qita Maak kennis actie (geldig tot 1 oktober 2020).

Qita reflexzone massages voor een evenement of gezondheidsdag

Reflexzone massages zijn een mooie toevoeging voor een evenement, een verwendag of een gezondheidsdag. Het maakt deze dag echt speciaal, mensen voelen zich na een reflexzone massage heerlijk ontspannen en vitaler. Het is meestal een unieke ervaring die nog niet eerder is beleefd.  Qita biedt voor een evenement verschillende reflexzone massages aan gericht op ontspanning en vitaliteit. Er kan gekozen worden voor een voetreflexmassage of een combinatie van hoofd, voet en hand reflexzone massage. De duur varieert van 25 tot 45 minuten en de prijs van de massage varieert van €40,- tot € 70,- per massage. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Abonnement Qita reflexzone massage

Wil je reflexzone massages inzetten voor het verlagen van verzuim, het verhogen van de vitaliteit en het verbeteren van de werksfeer? Neem een Qita reflexzone abonnement.  Hier kun je op de korte en lange termijn mooie resultaten mee behalen. De meest ingezette reflexzone massage bij een abonnement is de chin fit reflexzone massage voor het verbeteren van de algehele gezondheid en vitaliteit. Deze massage duurt minimaal 35 minuten en is een combinatie van westerse en Chinese reflexologie met meridiaanbanen en acupunctuurpunten (acupresure). Ons advies is om deze massage minimaal 1 keer per maand aan te bieden aan werknemers. Alle massages worden uitgevoerd door professionele reflexzone therapeuten die aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Qita zorgt voor de massagetafels en de planning/organisatie van de massages.

Qita biedt de volgende standaard abonnementen aan die in overleg met de klant aangepast kan worden. Uiteraard kan er vaker gemasseerd worden en wordt de prijs ook beïnvloed door het aantal werknemers dat gemasseerd wordt.

 • BASIC
 • 1 dag(deel) per maand
  2 masseurs 1 dagdeel
  8-10 massages
  planning/organisatie
  6 maanden a.r.
 • € 490,- per maand
 • STANDAARD
 • 1 dag per maand
  2 masseurs
  16-20 massages
  planning/organisatie
  6 maanden a.r.
 • € 910,-per maand
 • PREMIUM
 • 2 dagen per maand
  2 masseurs
  32-40 massages
  planning/organisatie
  6 maanden a.r.
 • € 1650,- per maand

Qita Reflexzone therapie

Reflexzone therapie wordt ingezet voor de behandeling van klachten. Het gaat een stap verder dan reflexzone massages. Zo heeft Qita een speciaal programa voor de behandeling van stress en burn-out.  Onderdeel van dit programma is een nulmeting waarin de vitaliteit van de persoon word bepaald aan de hand van bloedonderzoek .  De tijdsduur is 3 maanden en bestaat uit 12 sessies waarbij de verdeling van reflexmassage, coaching aan de hand van de diagnose en voortgang  worden bepaald.  De kosten van het burn-out programma start bij €1250,-  per persoon.

Qita Vitaliteitsdagen

Reflexzone massages zijn ook onderdeel van de Qita vitaliteitsdagen.  Tijdens deze vitaliteitsdagen wordt er gewerkt aan duurzaam inzetbare medewerkers en wordt de gezondheid en het geluk van de medewerker bevorderd, in de breedste zin van het woord. De prijs van een vitaliteitsdag is afhankelijk van het aantal deelnemers, lunch en keuze programma.

Investeren in reflexzone massage en duurzame vitaliteit is een goede investering. Het bevordert de gezondheid en vitaliteit van mensen en verlaagt het ziekte verzuim.